Ønsker innspill

Aller først beklager vi at Sommerhilsen 2024 ble sendt ut med passord. Det var selvfølgelig IKKE meningen! Vi ønsker selvfølgelig alle våre kontakter en SUPER sommer og velfortjent ferie!

Se sommerhilsen og flere korte artikler her:

I øyeblikket ser det ut som vi starter med noen arbeidsmøter ukentlig med tema Scannedata, MWD-data og dataflyt i tunnelprosjekter. Pluss Teams-treff 18. september kl 12-14 med tema Dataflyt fra prosjektering til maskinstyring (gravemaskin).

Foreløpig er det den norske maskinstyringsløsningen DIGPILOT som er «på plass» i programmet, så ta en titt på DIGPILOTs nettside her eller se et par DIGPILOT-videoer her

Ellers er vi særdeles mottakelige for forslag til tema for høsten 2024. Eller bare en «prat» om løst og fast. For eksempel om det er ønskelig at BA-Nettverket lever videre i 2025, om innhold i kommende artikler? – For eksempel rope varsku om at geomatikkfaget ikke verdsettes nok. Eller helt annet. For eksempel om det er ønskelig å gå tilbake til «slik vi gjorde det før – dvs. FYSISKE treff fra ca. kl 13 til 19, inkl. mat og prat.

Jeg/Vi blir veldig glad hvis noen kan ta seg tid til en «kaffe-prat» hos oss eller hos dere, fysisk eller på Teams.

Sommerhilsen fra
Inger, Leder av BA-Nettverket.

Del på…