God sommer fra oss i BA-Nettverket

Med ønske om en fortsatt strålende sommer vil vi gjerne dele noen artikler. Med det mål for øyet å spre nyttig informasjon og samtidig framsnakke våre medlemmer – altså både virksomheter, løsninger og enkeltmennesker – som har bidratt til å gjøre BA-Nettverket til hva det i dag er. Til inspirasjon, glede og et styrket positivt perspektiv for alle gode krefter i en samlet, norsk byggenæring.

I den sammenheng har vi akkurat nå tre ferske artikler, hvorav to dreier rundt Jan Floberg, hans virksomhet Gundersen & Løken og deres fantastiske innovasjon DigPilot.

– Jan Floberg er et bekjentskap som gjør livet mitt litt rikere og trua på det vi holder på med litt sterkere. Navnet Floberg er for meg – og mange andre som har vært i bransjen en stund – et begrep. Og jeg er neppe alene om å dra på smilebåndet når hans navn nevnes, sier Inger Hokstad.

Fornøyelig lesing og fortsatt riktig god sommer fra oss i BA-Nettverket!


DigPilot – Best i verden?

Maskinstyring «Made in Norway»

BA-Nettverkets Inger Hokstad har latt seg imponere av Jan Floberg, Gundersen & Løkens og DigPilots suksess og standhaftighet. 

– Gundersen og Løken har satt seg inn i den nye standarden SOSI-Vegkropp. Noe mange har vurdert som for komplisert, vanskelig og tidkrevende. De har ikke minst kommet med konstruktive tilbakemeldinger i høringsfasen, sier Hokstad.

Les hele saken her

Gundersen&Løken AS:

Næringsrike røtter gir langt liv

Gundersen & Løken AS er et norsk selskap som gir multinasjonale milliardforetak konkurranse om å produsere verdens mest presise, brukervennlige og solide system for maskinstyring.

Veien dit har imidlertid vært lang, kronglete og morsom. Vi har slått av en prat og fått hele historien fra avtroppende direktør, gründer og primus motor Jan Floberg.

Les hele saken her