Nettverkstreff – april/mai – Forvarsel

For første gang på 15 år måtte vi avlyse nettverkstreff på grunn av få påmeldte, men så kom meldingene om at det var synd, interessant osv… Vi satser på bedre tidspunkter i april og mai, og lodder herved stemningen for 6. 12 april og24. mai – eller innenfor de ukene. Gi rask tilbakemelding hvis dette er «vanskelige» datoer.

Jeg lover MYE spennende, og håper jeg ikke er for optimistisk når jeg TROR vi skal greie å vise praktiske eksempler på både eksport/import av SOSI-GML og «SOSI-IFC» for veg, VA og belysning.

Uansett er vi et langt skritt videre til å ta i bruk objekter og egenskaper også for veg, VA og EL utomhus!
I beste fall også for bane…? Hvem vil være med i tet? Vi har knekt noen nøtter, og jeg lover en spennende vår! Vi er altså i full gang med å «objektivisere» Hb V770, selv om startstreken bare såvidt er passert etter å ha famlet ei stund i startgropa.

Bildene nedenfor er fra et av grublemøtene (11. januar).

Håvard Moe fra Bane NOR, Odd Anders Nome fra Nye Veier, Knut Jetlund og Ingar Skogli fra Statens vegvesen, Sigve Pettersen fra buildingSMART, Erling Onstein fra Arkitektum/BA-Nettverket samt grubleriet/UML-modellen/tankekartet for Lysmast i egen figur.

(PS. Foto: Inger Hokstad, BA-Nettverket)

Del på…