R000 og MOPS 16.juni. R000 lukket, MOPS åpent!

R000-delen er lukket, dvs. kun for betalende medlemmer i BA-Nettverket. Denne delen er en del av en møteserie (månedlige møter ut 2022), med fokus på R000. MOPS-delen er ÅPEN og GRATIS for alle! Dette er betingelse fra Statens vegvesen for å informere om MOPS. Modellorientert Styring i Sanntid.
(NB! beklager misforståelse av meg – KUN MOPS-delen er GRATIS og ÅPEN for alle.)
Se program og mer informasjon

Annet interessant: Vi har laget et bitte lite skjema for å komme med innspill til «Faglig ressursgruppe» i BA-Nettverket. Foreløpig litt feil ordlyd i bekreftelses-epost, men kan benyttes. 2 innspill er allerede kommet inn. Vi auto-publiser fortløpende.
Se fane faglig ressursgruppe på www.ba-nettverket eller direkte til skjemaet
Send inn forslag
Se innsendte forslag

Fyll gjerne ut og send inn flere skjema. 🙂

Vi setter stor pris på engasjement og ideer av alle slag. Hvis du ikke ønsker å oppgi navn, kan du bare la være å fylle ut felter. Foreslå svært gjerne deg selv til å bidra. Vi trenger alle kunnskapsnivåer og personligheter, og personlig ønsker jeg helst å inkludere alle som viser interesse. Vi vet også at «betingelse» for å bidra er at dette ikke krever mye tid.
Blir det plutselig 100, tar vi ting derfra. En forutsetning er selvfølgelig medlemskap i BA-Nettverket. Husk at for små firma koster ikke medlemskap mye. 🙂

Del på…