Nettverkstreff 5. februar – SOSI+NVDB+GML+API=Snart SANT?

MYE SPENNENDE for alle som skal levere data til NVDB (men også for andre) på Nettverkstreffet 5. februar!

Se program og påmelding her. (Og meld deg på…)

Programmet er også aktuelt med tanke på kommende myndighetskrav om dokumentasjon av ledningsanlegg og kommende bestillinger på GML-format fra Avinor, Forsvarsbygg, VAV Oslo kommune, Jernbaneverket og Statens vegvesen.

Programmet overlapper IKKE med programmet på Stikningskonferansen (som dessverre er samme uke), og er høyaktuelt for både rådgivende ingeniører, entreprenører, bestillere, «dataforvaltere», softwareutviklere, oppmålingsfirmaer, kommuner, Statens vegvesen osv. osv.

Jeg er stolt av å ha «3 Ess» klare i programmet – Knut Jetlund, Statens vegvesen, Magnus Haugsand, Vegdirektoratet (NVDB) og Erling Onstein, Arkitektum.

I tillegg utfordrer vi programvareleverandører til å vise hva de har fått til av GML import/eksport i sine løsninger. Focus Software er hittil den eneste som har bekreftet, men jeg regner med det kommer flere. Legges fortløpende ut i programmet.

Dette bør dere ikke gå glipp av! Du bør rett og slett delta. Vi er helt avhengig av samspill og forståelse mellom alle aktørene i det videre arbeidet, så hver enkelt trengs, uansett nivå!

Se program og påmelding her.

Del på…

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin