Nyhet! Skjermdump fra Norgeodesi – Tekstlige objekttypebetegnelser

Ferskt skjermdump (Se link) fra Norgeodesi v/Erik Karlsen i går. (18. Desember 2014)… Se eksempel på tekstlige betegnelser for objekttyper og egenskaper. Jeg har tillatelse til å publisere. Muligens ”gammelt nytt” for noen, men veldig nytt for meg! Liker veldig godt det jeg ser. Tyder på et veldig spennende år 2015!

Gleder meg til å se mer på Norkonf 15. og 16. januar, og forventer at vi i løpet av kort tid også kan få se disse dataene på GML direkte fra eks. Trimble Access, Feltprogrammet i måleboken – eller via ”mellom-løsninger” som for eksempel annen programvare!

Av spesiell interesse for «meg»og BA-Nettverket – Workshop om nye krav og informajsonsleveranser på GML

Kontakt erik.karlsen@norgeodesi.no eller ihokstad@ba-nettverket.no

 

 

 

 

Del på…

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin