Stolt mottaker av buildingSMART-prisen 2018

Stolt mottaker av buildingSMART-prisen 2018

Stolt mottaker av buildingSMART-prisen 2018, som ble tildelt meg på buildingSMART-konferansen 17. april! Jeg vet godt at «jeg» er ingenting verdt uten fantastiske medspillere gjennom 15 år. Tusen, TUSEN TAKK for godt og klokt følge!

buildingSMART-prisen 2018 er en anerkjennelse av min klokketro gjennom alle år, om at buildingSMART-standarder og OGC-standarder (eks. SOSI-GML) kan spille på lag, og at vi kan få 1 +1 til å bli mer enn 2!

Jeg lover å «strø glitter» videre!

Jeg håper flest mulig blir med på Nettverkstreffet 24. mai. Jeg tar sikte på å kunne vise «Proof of concept» denne dagen, men «holder korta» foreløpig litt tett til brystet. Jeg har som mål å kunne vise eksport av fagområdene Veg, VA, Landskapsarkitektur og Belysning både med GML og IFC-eksport/import.
Ta kontakt hvis du vil vise! – NB! Førstemann til mølla!

Vi legger Nettverkstreffet til et hyggelig sted – Scandic Vulkan i Oslo, nærmeste nabo til Mathallen, og jeg håper det kan bli en hyggelig markering av at en viktig milepæl er nådd, og en bekreftelse på at vi er på riktig vei videre.

Velkommen!

Se LINK til program og påmelding!

Ta gjerne kontakt for mer informasjon om diverse Produktspesifikasjoner og XSD-skjema.
Ta også kontakt hvis du vil delta på Skype-presentasjon 4. mai kl 13 – 15, primært for softwareutviklere.

 

 

Del på…

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin