Velkommen – Oppstartsmøte 2023

Vi ønsker alle våre kontakter et godt år i 2023!
Trolig blir dette det siste året for BA-Nettverket!

Vi minner om oppstartsmøte 5. januar. Møtet er åpent for medlemmer og de som vurderer medlemskap i 2023. Vi satser også på å gjøre 2023 til et år hvor vi høster mange frukter etter lang modningstid.

Vi håper at de fleste har hatt en lang og god juleferie, og regner ikke med all verdens forberedelser til møtet den 5. januar. NB! Det er lov å delta uten å være forberedt. 🙂

Vi håper derimot å komme godt i gang i løpet av møtet den 5. og jeg kommer til å informere litt om innspill jeg har fått – om vektlegging av kost/nytte, tunnel-data/boltedata, «snusing» på om Datakatalogen til NVDB kan legges inn i buildingSMART Data Dictionary (bSDD). Hvis det viser seg som en mulig metode er kanskje veien til IFC kort? Hva ønskes av arbeidsmøter? Hva ønskes av fysiske nettverkstreff? Og hva ønskes konkret av resultater i løpet av jubileumsåret 2023? BA-Nettverket fyller jo faktisk 20 år i år. Les mer og meld deg på!

Vi minner om at Eline og jeg er blitt et ganske bra film-team. 🙂 Benytt oss gjerne for en liten framsnakkingsfilm. Se gjerne noen eksempler, og ta gjerne kontakt.

Vi er hyggelige, rimelige og positive!

1) Rensing av anleggsvann, Fornebubanen, Fornebu stasjon

2) Skanskas stiknings-arbeid på Fornebubanen, Fornebu stasjon

3) Digpilot maskinstyring

Del på…